For 42 år siden ble Grimstad Bådsenter AS etablert av Rune Jørgensen under navnet Motorservice. I 1991 byttet selskapet navn til Grimstad Bådsenter, og den karakteristiske d’en kommer av iboende kjærlighet til Grimstad og vår sørlandske dialekt. I Grimstad snakker vi med «bløde» konsonanter, derav navnet «Bådsenter».

Med vår lange erfaring i båtbransjen har vi valgt ut båter og motorer av giennomført og solid kvalitet. Vi er stolte av å forhandle kvalitetsproduktene fra Norges og Europas ledende og mest populære båtmerker som: Axopar, Yamarin, Buster, Ibiza, Finnmaster, Jeanneau, Beneteau, Waverunner, AMT, Askeladden, HR, Micore, Øien, Pioner, Grand Rib, samt Honda, Suzuki og Yamaha utenbordsmotorer, Yamaha er nok en gang markedsleder i Norge hele 45 år på rad.

Hos oss får du 5 års garanti pã ny båt og motor og 1 år på brukt. I alle våre virksomheter har vi alltid flere båtmodeller utstilt, og båter på vannet for prøvekjøring. På samme måte som det er «dejligt» ã være norsk i Danmark, skal det vare «gildt» a handle båt av oss. Verdien av fornøyde kunder, entusiastiske ansatte og respekt hos leverandører setter vi høyt.

Det å kjøpe båt skal være en positiv opplevelse hvor du føler du blir respektert og ivaretatt som kunde, at du får all den help du måtte ønske og har lyst til a møte oss igjen. 0g ikke minst skal du føle deg trygg på sjøen i en båt som vi har hatt ansvaret for. Båtsesongen Norge varer i 5-6 måneder, og i denne perioden gjør vi vårt ytterste for at våre produkter og tjenester overgår kundens forventninger.

Feil på båter og motorer kan selvfolgelig oppstå midt i ferien, det viktige blir da hvordan situasjonen løses. Med mer enn 50 ansatte hver sommer mener vi å være klar til a reagere raskt om noe inntreffer, slik at båtlivets gleder igjen kan nytes. Vi ser frem til 42 nye år som totalleverandør av å skape «Båtdrømmen og det gode liv på sjøen» til fornøyde og båtglade kunder.

Vår felles visjon: Vi skaper båtdrømmen

Våre felles verdier: Presisjon, ærlighet og profesjonelle

Vårt felles forretningsmål: Å være Norges største båtforhandler

Å være størst over tid betyr at vi skal være:

  • Best på kundetilfredshet og service
  • Størst på volum
  • Ledende pã lønnsomhet
  • Best på medarbeiderutvikling